Kontorartikler: Tilmeld senest 31/10

Publiceret 11-10-2018

Skoleindkøb anbefaler, at vores medlemmer tilmelder sig SKI-aftale 50.55 inden den 31. oktober 2018

Skoleindkøb anbefaler vores medlemmer at købe kontorartikler hos Lyreco gennem en SKI-aftale. Her findes både den uforpligtende 05.02-aftale og den forpligtende 50.55-aftale. Vi har sammenlignet priserne i disse to aftaler og kan se, at aftale 50.55 er langt billigst. Derudover har vi sammenlignet indkøbene hos en af vores medlemmer med 50.55-aftalen, hvor de kan spare 20% ved at tilslutte sig denne.

Da aftalen er forpligtende, betyder det, at skolerne så vidt muligt i hele aftaleperioden skal indkøbe kontorartikler hos Lyreco, hvis aftalens sortiment opfylder deres behov. Besparelsen mellem de to aftaler gør, at Skoleindkøb anbefaler vores medlemmer at tilmelde sig 50.55-aftalen hurtigst muligt, da tilmeldingsfristen er den 31. oktober 2018.

For at få adgang til aftalen skal medlemmerne indsende følgende tilslutningsaftale til SKI: Tilslutningningsaftale oktober
Man udfylder på side 4-5 og underskriver på side 5. Tilslutningen skal ske nu, og medlemmerne skal skrive, om de enten vil begynde at indkøbe på aftale 50.55 med det samme, eller om de vælger at begynde at købe på aftalen senere – senest pr. 1. oktober 2019.

Udfyldt og underskrevet tilslutningsaftale sendes til SKI via e-mail: kundeservice@ski.dk.

Om Lyreco SKI-aftale 50.55

Aftalen forventes at løbe frem til 31. oktober 2021, dvs. hvis medlemmerne tilslutter sig, vil de være sikret lave priser i en længere periode. Skoleindkøb forventer ikke at kunne tilbyde nogen bedre aftale i den periode. Der er gratis levering ved ordrer på kun 100 kr. ex moms; ordrer derunder påføres leveringsgebyr på 65 kr. ex moms.

Aftalen omfatter ca. 2.200 produkter inden for: Kontorartikler, papir i ark og forskellige skoleartikler. 89 kommuner og staten anvender denne aftale, og der er intet krav om årligt køb for et bestemt beløb. Selv om man ved tilslutning til aftalen skal indskrive ”årlig forventet omsætning”, er der ingen forpligtelse til at leve op til beløbet.

Derudover er kopipapiret, som kan købes i mindre pakker, tilstrækkelig billigt på denne aftale til, at det er meget tæt på samme pris som i Skoleindkøbs papiraftale med Papyrus.

Om Lyreco SKI-aftale 05.02

SKI-aftale 05.02 løber frem til 30. september 2019, og den har et bredt varesortiment med over 10.000 varenumre. Til forskel fra 50.55-aftalen er denne aftale frivillig, hvor den kan benyttes sporadisk samtidig med frit køb af kontorartikler fra andre leverandører. Der er gratis levering ved ordrer på mindst 200 kr. ex moms; ordrer derunder påføres leveringsgebyr på 65 kr. ex moms.

Hvis medlemmerne benytter eller vælger at benytte denne aftale, skal de være opmærksom på, at kopipapir kan indkøbes pallevis meget billigere gennem Skoleindkøbs papiraftale med Papyrus.

Hjælp og rådgivning

Skoleindkøb har tidligere også anbefalet Statens Indkøbs aftale med Staples, men aftalen ophører ved udgangen af 2018 og er altså ikke brugbar ret meget længere.

Skoleindkøb vil arbejde på at have en aftale klar fra 1. oktober 2019 til brug for de af vores medlemmer, som ikke tilmelder sig 50.55, men denne forventes ikke at blive bedre.

Hvis I som medlem af Skoleindkøb har brug for hjælp med tilslutning eller flere oplysninger om aftalerne, kan I kontakte os på tc@skoleindkob.dk eller 2077 5240.