Energibesparelse

Styrk skolens klimaaftryk og reducér skolens energiudgift med ny aftale

Publiceret 12-08-2022

Med nyt samarbejde om energimærkning kan du både styrke din skoles klimaaftryk og reducere din skoles energiudgift til gavn for eleverne

Skoleindkøb har fulgt den urolige udvikling der er kommet på energimarkedet som følge af de stigende energipriser. Det kan være svært, at få et overblik over de stigende priser og hvilke omkostninger det kan have for netop for din skole. Skoleindkøb vil gerne hjælpe vores medlemmer til, at de øget priser ikke bliver en belastning. Vi kommer heller ikke uden om, at flere vægter den grønne profil stærkt i deres tilvalg.

Derfor er det en fornøjelse at oplyse jer om, at vi i Skoleindkøb har indgået et nyt og spændende samarbejde med DOMUTECH.

DOMUTECH er førende inden for udarbejdelse af energimærker og udfører eftersyn af alle typer erhvervsejendomme, samt skoler. Der kan derfor hurtigt leveres energimærkning af høj kvalitet. Gennem vores samarbejde kan vi tilbyde vores medlemmer prisgaranti og en mulighed for, at i kan give jeres skoler en grønnere profil, og samtidig opnå besparelser. 

Nogle skoler vil formelt set være underlagt lovpligtigt energimærke, men uanset om man er, vil man få gavn af den uvildige gennemgang af skolen og den efterfølgende rapport.

På jagten efter fremtidens grønne krav kan energimærkning af din skole være netop den fordel, som kan nedsætte driftsomkostninger og samtidig sikre en mere klimavenlig skole - til gavn for økonomien og eleverne.

Ved at få energimærket din skole kan DOMUTECH give indblik i, hvilke energiforbedringer der er rentable nu og her, og på den lang bane. Energimærkning af dine bygninger ville f.eks. kunne give indblik i, hvad der kan gøres for at mindske varmeforbruget, samt elforbruget  - en grøn fordel mod de fortsat stigende energipriser. 

Vi kan derfor anbefale at kontakte Micael eller Daniel hos vores samarbejdspartner DOMUTECH for mere information og for hvad de kan gøre for jer. 

Kontakt Daniel Perell på tlf. 44 14 41 31, eller på mail dpe@domutech.dk. Micael kontaktes på 91 52 11 66, eller via mail mla@domutech.dk.