Medlemsrabat på Højskolesangbogen

Publiceret 08-04-2022

Skoleindkøbs medlemsskoler kan få 30% rabat på Højskolesangbogen, når de køber 100 eksemplarer ad gangen

Ved at købe mindst 100 eksemplarer får Skoleindkøbs skoler 30% i rabat på stykprisen.

Højskolesangbogen (19. udgave) koster 295 kr. i Højskolernes webshop. Når rabatten er fratrukket, er prisen pr. bog i stedet 206,50 kr. inkl. moms (ved 100 stk. i alt 20.650 kr. inkl. moms + forsendelse).

Vær opmærksom på, at for at opnå jeres rabat som medlem af Skoleindkøb skal I have en rabatkode fra Skoleindkøb, som I bruger i webshoppen.

Hvis I ønsker Højskolesangbogen med guldtryk, skal I være opmærksom på, at der ikke er Skoleindkøbsrabat på denne vare.

Fremgangsmåde ved bestilling

Som medlem af Skoleindkøb, kan I ved samtidigt køb af mindst 100 eksemplarer af Højskolesangbogen, 19. udgave i almindelig størrelse få 30% rabat på den stykpris, som fremgår i webshoppen.

 1. For at få medlemsrabatten på Højskolesangbogen, skal skolen først have en unik rabatkode fra Skoleindkøb.
  Send en mail til mail@skoleindkob.dk og bed om rabatkoden.
 2. Når rabatkoden er modtaget, kan skolen bestille Højskolesangbogen i Højskolernes webshop
  Bemærk, at skolen skal bestille mindst 100 eksemplarer af Højskolesangbogen, 19. udgave i almindelig størrelse for at udløse rabatten.
  Bestil evt. andre varer i webshoppen*.
 3. Gå til varekurven
  I varekurven vil der kun fremgå en rabat på 20%, som er den rabat, alle købere får, når de bestiller mindst 20 eksemplarer.
 4. Gå fra varekurven videre til betaling, "Gå til betaling"
  Inden gennemførsel af ordren skal du nederst i feltet "Rabatkode" indtaste den rabatkode, som du fik af Skoleindkøb - tryk derefter på knappen lige ved siden af: "Indløs".
  Det vil udløse ekstra 10% Skoleindkøbsrabat af den oprindelige pris, sådan at der i den færdige ordre fremgår i alt 30% rabat på mindst 100 eksemplarer af Højskolesangbogen i almindelig størrelse.
  Du kan se de 10+20 % rabat i "Ordreresumé" i højre spalte.
  Nu kan du aktivere den røde knap nederst: "Gennemfør ordren".
  NB: Hvis din skole vil betale via EAN-fakturering, skal du vælge Kundetype "Offentlig".

*Bestil gerne andre produkter samtidig:

Skolen kan i samme ordre bestille andre varer i Højskolernes webshop, men den særlige Skoleindkøbs-rabat gælder kun for produktet "Højskolesangbogen 19. udgave" og kun ved bestilling af mindst 100 eksemplarer samt indtastning af den unikke rabatkode.

Dvs. når skolen bestiller mindst 100 højskolesangbøger i alm. str., kan skolen i samme ordre bestille enkelte eksemplarer af sangbogen med stor skrift og på disse bøger med stor skrift få gavn af den generelle flerkøbsrabat på 20% (webshoppen udløser denne rabat ved køb af mindst 20 stk. sangbøger uanset størrelse).