GODT FRA START – kræver det rigtige værktøj

Publiceret 08-10-2021

Skoleindkøb har indgået partnerskab med Carl Ras – og kan nu tilbyde storkunde særpriser på fx værktøj, el-værktøj, arbejdstøj, beslag, låse og adgangskontrol til alle medlemmer af Skoleindkøb.

Carl Ras har gjort det nemt at komme i gang – alle medlemmer er allerede oprettet på forhånd som kunder og har du ikke handlet før, skal vi blot bruge mailadresse og en kontaktperson så er kontoen åben og du kan derfor nemt komme i gang med at handle værktøj til specialpriser.

Ring til Carl Ras Kundeservice på tlf. 4485 5511 så kan de oplyse dig om jeres kontonummer og kan ligeledes hjælpe dig med et weblogin, så du også kan handle via deres professionelle webshop www.carl-ras.dk

Carl Ras er en dansk familieejet virksomhed, som siden 1932 har leveret værktøj, beslag, værnemidler og arbejdstøj til håndværkere samt andre der lever af at have hænderne skruet rigtigt på.

De har Danmarks stærkeste sortiment af kvalitets værktøj og har varen på lager enten i et af deres 19 engroscentre i hele landet eller endnu nemmere, bestil via deres App eller webshop carl-ras.dk.

Og er varen ikke i sortiment, går de gerne den ekstra mil og skaffer varen, en unik service der gør det ekstra nemt at handle med dem. Levering typisk indenfor 1-2 dage. 

Vil du allerede nu vide mere om Carl Ras så tilmeld dig deres nyhedsbrev på www.carl-ras.dk – så er du altid opdateret på de nyeste kampagnetilbud, nyheder og produktkataloger.  

 

Find din nærmeste Carl Ras butik her. https://www.carl-ras.dk/om-carl-ras/butikker/