Online værktøj til kemisk risikovurdering (kemisk APV) og andre arbejdsmiljørelaterede formål.

Publiceret 19-11-2021

Skoleindkøb har nu indgået aftale med AMOpartner, som har forsøgt at gøre arbejdet med arbejdsmiljø til en nem og overskuelig proces.

Få overblik over jeres KEMI

Få overblik over jeres kemikalier og lav risikovurderinger samt arbejdsprocesser
nemt og struktureret.
Arbejdsprocesbeskrivelser: Perfekt til instruktion / oplæring af medarbejdere
samt til onboarding ved nyansættelser.

Via AMOpartner har du det fulde overblik over dit arbejdsmiljø, og du kan nemt og hurtigt oprette og udsende de lovpligtige APV’er, vedligeholde dine DATABLADE/BRUGSANVISNINGER, foretage KEMISK APV samt køre løbende TRIVSELSUNDERSØGELSER og meget mere. Arbejdet med APV er gjort nemt - Systemet genererer automatisk statistik og fremhæver eventuelle indsatsområder, og kommer tilmed med løsningsforslag.

Arbejdsmiljøorganisationens arbejde er meget mere end blot håndtering af APV’er og arbejde med handlingsplaner. For at komme 360 grader rundt inden for arbejdsmiljøet, har de tilføjet et komplet dokumenthåndterings systemet til styring af den lovpligtige arbejdsmiljømappe. Du har dermed mulighed for at samle alle skolens dokumenter, (datablade, brugsanvisninger, beredskabsplaner mv.) nemt og sikkert og gøre disse tilgængelige for alle medarbejdere, via et medarbejderlogin. Udover det sørger de naturligvis for, at ulykke indberetning, medarbejderhåndtering og meget mere sker direkte fra AMO-systemet. Men se den korte systempræsentation her, for yderligere og uddybende information.