JABII - styrk de unges sundhed i form af bevægelse og træning

Publiceret 13-04-2021

Skoleindkøb har netop indgået et samarbejde med JABII (nystartet dansk virksomhed), som har udviklet et sjovt og aktiverende produkt til et univers, der er en blanding af gaming og fysisk leg. Det kan styrke de unges sundhed i form af bevægelse og træning, som kan have en positiv effekt på deres indlæringsevne, hukommelsesevne og energi-niveau.

Vi har hos Skoleindkøb selv testet produktet, og vi kan stå inde for dets kvaliteter. Vi fik bestemt pulsen op og kan se en ide med produktet. JABII har uden tvivl evnen til at ryste eleverne sammen på en sjov og sund måde. Der følger også en gratis app med, som er med til at øge underholdningsværdien. 

HVAD ER JABII?

Med JABII får du din puls op samtidigt med, at du har det sjovt. Fysiske kampe mellem venner har aldrig været mere spændende og sikre. JABII skriver: "Vores mål er at skabe en kultur, hvor bevægelse i kombination med teknologi, er med til at skabe fællesskaber, hvor de sjove aspekter ved motion bliver fremhævet. Hos JABII kombinerer vi gaming og fysisk leg, ved at forvandle det til en social, sjov og aktiv konkurrence. Derudover kan du via vores tilhørende app tilgå en masse spændende data, replays og kampstatistik, og samtidigt tilbyder vi en turneringsfunktion".

SJOVT, SOCIALT OG AKTIVT 

JABII er fremtidens træningsspil. Det vil styrke de unges sundhed i form af bevægelse og træning, som kan have en positiv effekt på deres indlæringsevne, hukommelsesevne og energiniveau. Det er socialt, og man bliver en del af et større fællesskab. DGI har allerede købt 230 stk. JABIIs til deres E-sports klubber.

Se hvordan JABII spilles her