E-branchekoden

Publiceret 02-11-2020

Supertilbud på et gennemprøvet webbaseret egenkontrol-program - og få bl.a. hygiejnekurser med i købet

Skoleindkøb har indgået aftale med firmaet e-branchekoden om webbaseret elektronisk egenkontrol og online hygiejnekurser.

Aftalen sikrer besparelse på i forvejen gode priser på både at komme i gang med et system tilpasset skolens forhold og på den løbende driftsudgift.

Der er allerede mange efterskoler og højskoler, som bruger e-branchekoden. De skoler, som i forvejen er kunder hos e-branchekoden vil få gavn af rabatten ved næste regning for abonnement.

Egenkontrol


E-branchekodens egenkontrol-program sikrer til enhver tid, at køkkenet kan leve op til Fødevarestyrelsens krav. Ved kontrolbesøg er det let at fremvise sine dokumentationer, og man kan i øvrigt se de seneste smileyrapporter i sit program.

Ved oprettelsen tilpasser e-branchekoden egenkontrolprogrammet, så alle risikoanalyser og procedurebeskrivelser er skræddersyet til køkkenet. Der kan indarbejdes særlige forhold fx hvis man selv samler svampe til brug i madlavningen, fermenterer/sylter eller langtidssteger over natten ved lave grader.

Der er indbygget påmindelse (kan fås på både sms og mail), hvis man sidst på ugen stadig mangler at udføre sin egenkontrol.

Der er fri support, så man kan ringe, så snart der er noget, man er i tvivl om, uden at det koster ekstra.

 

Hygiejnekurser inkluderet


Der er ubegrænset antal brug af et online hygiejnekursus inkluderet, når man har købt programmet til egenkontrol.

Hygiejnekurset kan bruges til både ansatte og elever.
Det kan være som som en del af undervisningen eller til elever, som hjælper i køkkenet. - Eller til elever, som tænker sig at søge feriejob eller studiejob på en café og derfor gerne vil kunne fremvise et kursusbevis for hygiejnekursus.

For at få et certifikat kræver det selvfølgelig, at man består hygiejnekurset. Man kan prøve flere gange, men får ikke at vide, hvor man har begået fejl, så man skal altså kunne stoffet for at bestå.

Det er skolen (fx køkkenlederen), der sender en mail til dem, som vil tage hygiejnekurset online – dernæst kan skolen se, hvor langt hver enkelt er kommet i kurset, og når de har bestået.

Gratis kostberegner


Her kan man oprette sine opskrifter og beregne næringsfordelingen i retterne. Køkkenet kan således oplyse ernæringsfakta til elever/kurister og fremhæve sunde retter på menuen.

Kontakt til e-branchekoden: Tlf. 2466 1310. Email: info@e-branchekoden.dk
Husk at nævne, at I er medlem af Skoleindkøb for at få rabatten.

Priser og rabatter fremgår på medlemssiderne bag log ind. Kontakt gerne Skoleindkøb.