Digitale låsesystemer fra iLOQ

Publiceret 04-08-2020

Skoleindkøb har fået en særlig aftale med iLOQ Danmark om deres fleksible, digitale låsesystemer.

Låsesystemerne fra iLOQ har sin helt egen position på markedet for digitale låsesystemer, idet nøgler og låse indeholder en chip og kan kodes, uden at indeholde et batteri, som ellers ville skulle skiftes.

Den energi, der skabes, når nøglen skubbes ind i en lås, er nok til at aktivere og overføre oplysninger fra nøglens chip.

Læs mere om løsningerne her

Rådgivning fra iLOQ – køb og få installeret hos en låsesmed

iLOQ Danmarks egne konsulenter kommer gerne på uforpligtende besøg hos Skoleindkøbs medlemmer for at gennemgå mulige fordele og besparelser, så skolen får et billede af, hvad der kunne være den bedste løsning netop hos dem.

Skoleindkøbs kontaktperson hos iLOQ Danmark: Rasmus Skov Andersen, tlf. 6012 4633, mail: rasmus.andersen@iloq.com

Det kan også være direkte gennem en låsesmed, at skolen finder ud af at skifte til iLOQ låse på en del af skolen eller som en totalløsning.

Når man vil købe iLOQ-produkterne, sker det hos låsesmede mv. fordelt over hele landet, altså hos fagfolk, som er uddannet i systemet og kan installere det.

Rabat på hardware

Aftalen sikrer skolen rabat på hardware, uanset hvilken låsesmed, den køber det hos.

Skoler, som er medlem af Skoleindkøb og allerede har installeret iLOQ, vil også have gavn af aftalen med rabatter, når de køber ekstra nøgler, nye låse osv.

Kontakt gerne Skoleindkøb for at høre mere om aftalen.