Særlige indkøb i en Corona-tid

Publiceret 30-04-2020

Håndsprit, flytbare håndvaske, en special-støvsuger og UV-desinfektion er blandt de produkter, som kan være relevante for at begrænse Corona-smitte

Skoleindkøb har arbejdet for at skabe gode tilbud på forskellige produkter og løsninger, som skolerne kan finde relevante for at undgå udbredelse af virus og sygdom på skolerne.

I denne særlige situation er der tale om nogle tilbud, som er åbne for alle frie skoler og ikke kun for medlemmer af Skoleindkøb.

Håndsprit og desinficerende middel fra Metroline

Nogle skoler vil opleve, at den sædvanlige leverandør af rengøringsartikler har problemer med at levere fx håndsprit. Skoleindkøb har derfor indgået en aftale med firmaet Metroline om særpriser på håndsprit 85% og desinficerende middel.

Hygiejne-inventar fra Bent Brandt

Bent Brandt, som Skoleindkøbs har indgået aftale med om isenkram til storkøkkener, har i denne periode en kampagne med ”Godt hygiejnegrej”.

Det omfatter blandt andet standere til håndsprit, som man kan flytte til de steder, hvor der opstår behov.

Der er også ”hygiejnestationer”. De mobile hygiejnestationer er på hjul og består af en eller flere håndvaske med vandhane, lidt bordplads, dispensere med sæbe og håndsprit samt en beholder med håndtørringspapir. Dispensere og armaturer er berøringsfri.

Under bordet gemmer der sig vandbeholdere: En beholder med rent vand til vandhanen og en beholder tilsluttet håndvaskens afløb. Hygiejnestationerne skal kun tilsluttes strøm for at være fungere. Derudover skal de to beholdere henholdsvis fyldes med vand og tømmes.

Specialstøvsuger fra Cleaningshop

Skoleindkøbs aftalepartner Cleaningshop giver særtilbud på en såkaldt renrums-støvsuger, som de beskriver sådan her:

”Her er en støvsuger, som er særligt egnet til klinikker, apoteker, farmaceutisk industri, fødevarevirksomheder – alle de steder, hvor vi vil undgå, at der spredes partikler og mikroorganismer som vira eller bakterier.
Denne suger er godkendt til ISO 5 miljøer, som er en standard inden for renrumsdefinitionerne. Luften filtreres i alt 4 gange, inden den forlader sugeren, og udblæsningsluften kommer ud hele vejen rundt om sugeren, så risikoen for “turbulens” og støv, der hvirvles op, er minimal. 2 af filtrene er HEPA-14 filtre (både før og efter motoren), så man kan også kalde denne suger en luftrenser.”

UV-desinfektion fra GoCharge

GoCharge har udviklet skabe til opladning af tablets og laptops og forsynet skabene med UV, der sikrer overfladedesinfektion på bare fem minutter. UVC-strålerne dræber vira, bakterier og svampesporer.

Skabene er konstrueret sådan, at alt hvad der kan kommes ind i skabet, kan blive desinficeret – altså lige velegnet til sangbøger og tastaturer som til briller, puder og legetøj.

Skoleindkøb har sikret fordelagtige priser, hvor levering og installation er inkluderet.

Få mere at vide om produkter og tilbud ved henvendelse til Skoleindkøb.