Særpriser på støvsugere, højtryksrensere og gulvvaskemaskiner

Publiceret 29-11-2019

Medlemmer af Skoleindkøb kan få særpriser på et udvalg af rengøringsmaskiner fra Cleaningshop

Skoleindkøb har indgået en aftale med Cleaningshop, som giver vores medlemmer særpriser på et udvalg af professionelle rengøringsmaskiner. Cleaningshop vil også være behjælpelige med rådgivning og anbefalinger til maskiner til særlige rengøringsformål.

Cleaningshop forhandler maskiner fra Nilfisk, IPC og Delfin til rengøring og vedligeholdelse, og der kommer løbende flere maskiner på aftalen. De primære produktgrupper er:

  • Højtryksrensere (koldt og varmt vand)
  • Gulvvaskemaskiner
  • Støvsugere (tørsugere, vådsugere, renrumstøvsugere m.fl.)

Der er lavet et fælles login, som alle medlemmer allerede nu kan anvende for at se maskiner og priser, men hver skole skal have et individuelt login for at handle på aftalen. 

Om Cleaningshop

Cleaningshop har som formål at tilbyde de bedste rengøringsmaskiner til lave priser til professionelle og krævende brugere. De sikrer, at kunderne bruger de rigtige maskiner til deres formål for at holde fokus på effektiv rengøring, sikkerhed og sundhed – uden at betale for meget for maskinerne.

Holdet bag har stor erfaring og viden til at kunne rådgive og vejlede omkring produkter til udvalgte brancher og segmenter samtidig med, at priserne holdes lave grundet beskedne omkostninger og gode indkøbsaftaler hos producenterne/importørerne.

Priser og bestilling for medlemmer af Skoleindkøb

Medlemmerne kan finde særpriser, fælles login og kontaktinformationer på det lukkede medlemsområde, som kræver login. Her findes aftalen i undermenuen ”Aftaler til pedellen”. Kontakt Skoleindkøb, hvis I som medlem mangler jeres login-oplysninger.

NB: Skoleindkøbs særpriser er lavere, end de webpriser, man finder ved almindeligt besøg på cleaningshop.dk