Ny aftale om IT-løsninger og kommunikationsrådgivning

Publiceret 14-11-2019

Medlemmer af Skoleindkøb kan nu få rabat på både IT-løsninger og kommunikationsrådgivning fra SkoleIT

Skoleindkøb har indgået en aftale med SkoleIT, som giver vores medlemmer en fast rabatsats på deres honorar ved etablering af én eller flere af deres IT-løsninger. Tilbuddet gælder alle nyetableringer af løsninger, men ikke hvis en løsning allerede er etableret på skolen.

Ved abonnement på SkoleITs tre basisløsninger er abonnement på SkoleITs Online Prøver gratis. Det er en besparelse på 3.600 kr. inkl. moms årligt. Online Prøver giver let adgang til skriftlige afgangsprøver i dansk, matematik, engelsk, tysk, fransk, biologi, geografi, fysik og kemi. De tre basisløsninger er SkoleIT Netværk, SkoleIT Hosted Kontor og SkoleIT G Suite og/eller Office 365.

Derudover kan medlemmer af Skoleindkøb få rabat på honorarer og løbende abonnement til Vis Vejen, der er SkoleIT's kommunikationsafdeling for frie skoler. Vis Vejen kan blandt andet hjælpe skoler med kommunikation og markedsføring fra hjemmeside, tekstarbejde, online annoncering, SEO, print og journalistisk arbejde.

Uddrag af SkoleITs løsninger

SkoleIT har en række løsninger, der kan styrke den daglige undervisning, kontor og administration samt drift af skolens bygninger. De kan alle findes på deres hjemmeside, men deres basisløsninger er:

SkoleIT Netværk: Et stabilt og professionelt internet, der giver uanede muligheder for kommunikation, informationssøgning og inspirerende undervisning. Alle dele af skolens netværksbehov understøttes kablet og trådløst, og SkoleIT er jeres IT-afdeling med fri support.

SkoleIT Hosted Kontor: Gør det let at arbejde med persondata og beskytter kontorets data. Brugerfladen er den velkendte Windows 10 med KOMiT, Sikker Mail, Officepakke og fællesdrev. Klargøring, introduktion og fri support varetages af SkoleIT.

SkoleIT G Suite: En komplet cloudløsning med samarbejdsværktøjer, mail og kalender, så alt kan løses online fra samme login. Brugere oprettes og afvikles automatisk, og elever får hjælp til at få data med sig efter endt skoleophold.

SkoleIT Office 365: Let adgang til alle Office 365 online værktøjer med UNI-Login. Brugere og licenser oprettes/afvikles automatisk. Elever hjælpes til at få data med sig efter skoleophold.

Om SkoleIT og Vis Vejen

SkoleIT er en IT-afdeling for frie skoler, der er stiftet af mennesker med samme baggrund. Deres arbejde bygger derfor på et alsidigt kendskab til den frie skoleverden.

Hos SkoleIT kan skolen samle sine IT-aktiviteter ét sted, og samtidigt få fri support og en mere bæredygtig drift i et samlet abonnement til fast pris uden bindinger.

SkoleIT samarbejder og integrerer deres løsninger med centrale leverandører til de frie skoler.

Vis Vejen er et kommunikationsbureau lavet efter samme koncept som SkoleIT. Det betyder, at skoler for et fast månedligt beløb kan få hjælp til kommunikationsidéer, -planer, -handlinger og -evalueringer, og dermed ikke skal betale for hver enkelt ydelse. 

Priser og bestilling for medlemmer af Skoleindkøb

Medlemmerne kan finde de faste rabatsatser og vejledning til bestilling på det lukkede medlemsområde, som kræver logind. Her findes aftalen i undermenuen ”IT aftaler til undervisning og administration”. Kontakt Skoleindkøb, hvis I som medlem mangler jeres logind-oplysninger.