Ny aftale om skræddersyede stofduge

Publiceret 06-06-2019

Medlemmer af Skoleindkøb kan nu få rabat på skræddersyede boligtekstiler gennem Maaho

Skoleindkøb har indgået en aftale med Maaho, som sikrer vores medlemmer en fast rabatsats på køb af boligtekstiler. Medlemmer kan derfor helt selv bestemme mål på skræddersyede stofduge, stofservietter, bordløbere og dækservietter.

Maaho benytter sig meget af væveteknikken damask, da det giver en helt særegen glans, stor styrke i stoffet og et blødt produkt. Deres damaskduge er indfarvet med økologiske farvestoffer, og de er ikke overfladebehandlet med kemiske stoffer, hvilket sammen sikrer et naturligt produkt med høj lysægthed. Udvalget kan findes på deres hjemmeside.

Produktionstiden forventes at være på 2-4 dage, og leveringstiden på 2 dage. Derudover er der altid gratis levering ved ordre på mindst 500 kr. inkl. Moms.

Om Mahoo

Mahoo er et nyt dansk koncept, der tilbyder skræddersyede duge og andre tekstiler til private og erhverv i højeste kvalitet til priser langt under markedsprisen. På deres hjemmeside kan man vælge mellem blandt andet hør- og damaskduge, indtaste dimensionerne på sit bord og vælge ønsket nedhæng. Det giver også mulighed for at designe duge til runde eller superellipseformede borde.

Medlemmerne kan finde den faste rabatsats og vejledning til bestilling på det lukkede medlemsområde, som kræver logind. Her findes aftalen i undermenuen ”Aftaler til køkkenet”. Kontakt Skoleindkøb, hvis I som medlem mangler jeres logind-oplysninger.