Køb toner og blæk hos Lyreco

Publiceret 04-01-2019

Skoleindkøb anbefaler at blive tilmeldt en ny aftale med Lyreco, sådan at jeres skole kan købe billig toner og blækpatroner til kopimaskiner og printere.

Staten og Kommunernes Indkøbsservice (SKI) har lavet en ny aftale med Lyreco, som giver besparelser på toner og blæk samt gratis levering uden beløbsgrænse.

Aftalen er trådt i kraft 1. januar 2019 og er en delaftale til 50.40. Aftalen er ikke forpligtende for medlemmer af Skoleindkøb, dvs. man kan tilmelde sig aftalen og få adgang til de attraktive priser, men man behøver ikke at købe noget som helst. Da det er let at tilslutte sig, anbefaler Skoleindkøb vores medlemmer at benytte den.

Mange af vores medlemmer indkøber i forvejen kontorartikler hos Lyreco på en SKI-aftale, sådan som Skoleindkøb anbefaler, og nu gør vi så opmærksom på, at toner og blæk udgør en særskilt aftale.

Tilmelding uden købsforpligtelser
Tilmelding sker med henvisning til SKI-aftale 50.40.02 til Skoleindkøbs kontaktperson Henrik Palmblad, tlf: 2333 1223, mail: henrik.palmblad@lyreco.com

Prislisten ligger på vores medlemsområde bag logind. Priserne vil også fremgå for produkterne, når skolen er tilmeldt aftalen og logger ind i Lyrecos webshop.