Få styr på jeres kemikalier

Publiceret 24-01-2019

Medlemmer af Skoleindkøb kan nu bruge EcoOnline til at håndtere kemikalier på skolen

Skoleindkøb har indgået en aftale med EcoOnline, som udvikler software fokuseret på at gøre håndtering og dokumentation af kemikalier så let og overskueligt som muligt. Aftalen sikrer en stor besparelse på deres system ChemiControl med gratis opstart frem til den 1. juni 2019.

Derudover er der en gratis demonstration af programmet online for Skoleindkøbs medlemmer på to forskellige tidspunkter og dage.

NB: Bemærk disse opdaterede datoer:

Tilmelding til online demo torsdag den 7. marts kl. 10.00

Tilmelding til online demo onsdag den 13. marts kl. 13.00

Om ChemiControl systemet

ChemiControl er en fælles database, som forbinder kemiproducenter og sælgere/distributører af kemikalier med jer medlemmer, der håndterer kemikalier ude på skolerne. Gennem databasen deles lovpligtige oplysninger om kemikalierne, deres farlige egenskaber og anbefalede værnemidler.

Systemet er udviklet specielt til de regler og love, som gælder i Danmark. Derved bliver vores medlemmer i stand til, nemt og ukompliceret, at forebygge og forhindre skader på mennesker og miljø ved brug af kemikalier, i henhold til gældende lovgivning.

Brug af aftalen

Systemet kan bruges af personalet på skolen, som enten står for rengøring eller undervisning, hvor der indgår brug af kemikalier. I systemet er der mulighed for at lave sikkerhedsdatablade og arbejdspladsbrugsanvisninger (ABP), som kan hænges op på skolen med advarsler og vejledning.

Medlemmerne kan finde priserne på systemet under det lukkede medlemsområde, som kræver logind. Her findes aftalen i undermenuen ”IT aftaler til undervisning og administration”. Kontakt Skoleindkøb, hvis I som medlem mangler jeres logind-oplysninger.

Kontaktperson hos EcoOnline, hvis I vil høre nærmere eller ønsker at købe ChemiControl:
Lasse Møller, mobil: 6054 3131, mail: lasse.moller@ecoonline.com