Rabatter på møbler gennem Thorsø

Publiceret 21-02-2019

Skoleindkøbs medlemmer får nu også mulighed for at købe møbler gennem Thorsø

Skoleindkøb har indgået en aftale med møbelfirmaet Thorsø, som sikrer besparelser på blandt andet møbler, tavler og skærme. Aftalen inkluderer en fast rabatsats for Thorsøs forskellige produkter, som skal modregnes i deres årlige bruttoprislister. Der er tale om rabatter både på Thorsøs egne møbler og på møbler fra en række andre producenter.

Fragtomkostningerne varierer alt efter, om medlemmer bestiller gennem deres webshop eller på mail/telefon. Ved køb over et hvis beløb er fragten gratis.

Om Thorsø A/S

Thorsø A/S er valgt som leverandør, fordi en del efterskoler og højskoler allerede køber møbler gennem dem nu og har været tilfredse med kvalitet og tilpasning til skolens formål.

Det er en virksomhed drevet af lysten til at levere de bedste skræddersyede indretningsløsninger til efterskoler, højskoler samt private og offentlige institutioner, foreninger og private virksomheder. Med fokus på kvalitet, funktionalitet og fleksibilitet strækker de sig langt efter at levere netop de løsninger, deres kunder efterspørger.

Vær opmærksom på, at Thorsø er klar til at give et særligt tilbud, når man køber større ind på én gang.

Medlemmerne kan finde de faste rabatsatser og bruttoprislisterne under det lukkede medlemsområde, som kræver logind. Her findes aftalen i undermenuen ”Aftaler om inventar”. Kontakt Skoleindkøb, hvis I som medlem mangler jeres logind-oplysninger.