Ny aftale med Jobindex

Publiceret 03-04-2019

Medlemmer af Skoleindkøb kan nu benytte sig af billig annoncering efter nye medarbejdere

Skoleindkøb har indgået en aftale med Jobindex, som giver vores medlemmer et godt tilbud til at annoncere efter nye medarbejdere på en af Danmarks største jobportaler. Tilbuddet indeholder to muligheder for oprettelse af jobannoncer.

Den første mulighed er en profilannonce, hvor stillingsopslaget ligger online i op til 28 dage. Opslaget kommer til at ligge i den øverste del af den valgte kategori på deres hjemmeside, når en kandidat går ind på Jobindex. Jeres skoles logo er aktivt på annoncen, og der kan linkes direkte til jeres hjemmeside. Annoncen bliver ligeledes sendt ud i de Jobagenter, som har interesse for jeres opslag.

Den anden mulighed er en profilannonce med CV-match, hvor en rekutteringskonulent fra Jobindex tager stilling til det, I skriver i stillingsopslaget. Herefter søger Jobindex manuelt i deres CV-database og sender relevante mulige kandidater en opfordring til at søge netop jeres job. Derudover er der en genindrykningsgaranti på 2 x 4 uger + genmatch, såfremt det mod forventning ikke lykkes at få den rette kandidat i første omgang.

Gratis brug af ansøgningssystemet QuickApply

Jobindex har deres eget online ansøgningssystem QuickApply, som kan hjælpe vores medlemmer til at overholde persondataforordningen. Her kommer ansøgningerne nemlig ikke ind til en bestemt mailadresse, men kommer på en side, som alle i et eventuelt ansættelsesudvalg kan logge sig ind til.

Håndteringen af data i systemet er nem, sikker og lettilgængelig for rekrutteringen, og ansøgningsdokumenterne er gemt i 1 år efter ansættelsen. Systemet er gratis at bruge for vores medlemmer, men det vil stadig være muligt at få sendt ansøgninger direkte til skolens mailadresse. 

Om Jobindex

Jobindex er et af Danmarks største jobmarkeder, som giver en komplet oversigt over ledige job i Danmark. På deres jobportal er der over 20.000 jobannoncer, 130.000 CV'er og 800.000 unikke brugere om måneden, hvilket gør portalen til en af de mest besøgte i landet. 

Jobindex optimerer deres jobdatabase, så den er til størst mulig gavn for kandidater og virksomheder, hvor blandt andet deres CV-database valideres hver 3. måned. Dette giver muligheden for at generere mange og relevante kandidater.

Medlemmerne kan finde priserne for de to annoncetyper under det lukkede medlemsområde, som kræver logind. Her findes aftalen i undermenuen ”Aftaler til kontoret”. Kontakt Skoleindkøb, hvis I som medlem mangler jeres logind-oplysninger.