Bliv klar til grillsæsonen

Publiceret 30-04-2019

Skoleindkøb har indgået en rabataftale om professionelt grilludstyr til både kul og gas

Skoleindkøb har indgået en aftale med Idashøj, som giver vores medlemmer en fast rabat på professionelt grilludstyr til både kul og gas. Den faste rabat skal fraregnes priserne, der findes på deres hjemmeside, og rabatten gælder også på allerede nedsatte varer.

Som eksempel er modellen på billedet, Stor Gasgrill 8, allerede sat ned fra 5.495 kr. ekskl. moms til 4.995 kr. ekskl. moms. Medlemmer af Skoleindkøb får en rabat på den nedsatte pris, som kan ses på siderne bag logind. 

undefined

Idashøj stiller store krav til kvaliteten, så de har udviklet deres egne grill, som er lavet til at blive brugt, og som giver de bedste arbejdsbetingelser. En grill fra Idashøj er perfekt til  at grille for mange elever på en gang.

Medlemmerne kan finde den faste rabat under det lukkede medlemsområde, som kræver logind. Her findes aftalen i undermenuen ”Aftaler til køkkenet”. Kontakt Skoleindkøb, hvis I som medlem mangler jeres logind-oplysninger.

For at få rabatten skal skolen tage direkte kontakt til Idashøj og meddele, at skolen er medlem Skoleindkøb. (Leverandøren har den opdaterede medlemsliste).