Bæredygtige måtter

Publiceret 30-04-2019

Ny aftale med REN VELKOMST om rengøringsvenlige måtter

Skoleindkøb har indgået en aftale med REN VELKOMST, som sikrer vores medlemmer en fast rabat på bæredygtige og rengøringsvenlige måtter. Måtterne er lavet af genbrugsplast, som primært er fra aflagte fiskenet og plastflasker.

De stride fibre i måtterne er lavet til at opfange store mængder af snavs, som kan frigives igen ved støvsugning. Dermed kan de rengøres som en del af den faste rengøring på skolen, så I som medlemmer kan spare udgifterne ved at sende dem til vaskeri. 

Aftalen indeholder blandt andet måtter med gummikant, klikmåtter, logomåtter og som banevare.

I videoen kan I høre anbefalinger fra kunder ved REN VELKOMST, hvor en af dem er servicemedarbejder Jens Bojer fra Himmerlandscentrets Idrætsefterskole.

Om REN VELKOMST

REN VELKOMST tilbyder et af markedets bedste og mest miljøvenlige måtteservice, som sikrer kunderne en stor besparelse på produktet samtidig med troværdig og professionel rådgivning. De tilbyder måtteservice på kundernes vilkår – uanset om det er er eje, leje eller flex.

Deres fokus er på at optimere og tilbyde nuværende og kommende kunder den mest effektive og fleksible måtteløsning i Danmark. Målet er at opnå den største besparelse i kombination med, at kunderne stadig får et kvalitetsprodukt – og ikke blot en kortsigtet “her og nu”-løsning.

Medlemmerne kan finde den faste rabatsats og udvalget af måtter under det lukkede medlemsområde, som kræver logind. Her findes aftalen i undermenuen ”Aftaler til rengøringen”. Kontakt Skoleindkøb, hvis I som medlem mangler jeres logind-oplysninger.

Kontaktoplysninger

Som medlem af Skoleindkøb gør skolen opmærksom på det overfor leverandøren, som har fået medlemsliste og vil være med til at huske rabatten.

Kontakt indehaver af Ren Velkomst: Stephan Lundtoft Nielsen, tlf. 2475 2001, e-mail: sn@renvelkomst.dk