Ny aftale om DIGIflow

Publiceret 25-10-2018

Medlemmer af Skoleindkøb kan benytte sig af et introduktionstilbud til det elektroniske faktureringssystem

Skoleindkøb har efter gennemprøvning på høj- og efterskoler indgået aftale med Business-View om introduktionsrabat på det elektroniske faktureringssystem DIGIflow. Introduktionstilbuddet gælder ved skolens tilslutning senest 31. december 2018.

Introduktionstilbuddet indeholder en rabat på både etableringsomkostningen og de løbende driftsomkostninger, som består af et fast månedligt beløb og en håndteringsudgift pr. bilag. Rabatten på de løbende driftsomkostninger gælder de første 6 måneder.

Om DIGIflow

DIGIflow er automatisk kreditor fakturahåndtering; et fakturaflow-modul, som ligger imellem jeres leverandør og økonomisystem, og som gør at fakturamodtagelser sker digitalt.

DIGIflow optimerer og automatiserer derved samtlige processer – fra I modtager en faktura på mail eller brev, til I skal finde det frem igen. I DIGIFLOW godkendes, konteres og frigøres fakturaen ud fra de enkelte brugerindstillinger i den ønskede rækkefølge, hvorefter alle fakturaer samles og sendes til ERP. 

Dermed er det slut med manuel håndtering af kreditorfakturaer og øvrige evt. rejsebilag – DIGIflow modtager alt digitalt til videre godkendelse.

Udtræk af indkøbsdata

Som en del af aftalen med Skoleindkøb har Business-View bekræftet, at der bliver udviklet muligheder for at trække indkøbsdata ud fra systemet, så skolen får bedre overblik over indkøb på vareniveau. Det vil danne et godt udgangspunkt for skolens fremtidige indkøbsaftaler.

Kontakt gerne Business-View for oplysninger om DIGIflow eller køb af programmet: Brian Bernholm / CEO, tlf. 60 11 21 21, mail: brbe@business-view.dk

Introduktionstilbuddet med rabat på etableringsomkostninger og de løbende driftsomkostninger fremgår på det lukkede medlemsområde, som kræver logind. Kontakt Skoleindkøb, hvis I som medlem mangler jeres logind-oplysninger.