Ny aftale med Conxion

Publiceret 15-10-2018

Vores medlemmer kan nu få rabat på merchandise og PR-artikler

Skoleindkøb har indgået en aftale med Conxion, som har Danmarks største webshop for PR-artikler og merchandise med over 50.000 produkter. Her kan blandt andet købes T-shirts, tasker, drikkeflasker osv., hvor skolen kan få påtrykt eget navn eller logo.

Aftalen medfører en fast Skoleindkøbsrabat, som gælder på alle køb, men medlemmerne kan også koble sig på andres bestillinger og den vej igennem opnå en mængderabat. 

Storkøbsrabat ved at flere med samme ordre kommer i samme pulje

I Conxions webshop er idéen, at man ved at være ude i god tid kan opnå prisfald, ved at flere bestiller den samme vare, og alle dermed opnår en pris baseret på den samlede mængde.

Når nogen bestiller en vare og vælger en tidsfrist, bliver det synligt for andre, hvilket antal denne vare allerede er bestilt i. Man kan ”koble sig på” inden for tidsfristen, dvs. foretage sin egen bestilling af samme vare og indgå i pulje med de andre, som bestiller den. Ingen kan se, hvem de andre er, som har bestilt.

Bestiller man for eksempel 50 drikkedunke, bliver prisen billigere, når antallet sammen med andre kunders ordrer samlet set når 100 stk., 250 stk., 500 stk. osv. Intervallerne og priserne fremgår under produktet i webshoppen.

Selv om der er forskelligt valg af farve eller nogen – mod betaling - vil have påtrykt navn/logo på sin vare, indgår alle bestillinger af den pågældende vare inden for tidsfristen i samme indkøbspulje.

Skoleindkøb har egen portal

Skoleindkøbs egen portal hos Conxion giver medlemmerne adgang til at kombinere eget køb med andres køb af samme vare og dermed opnå mængderabat. En skoles køb puljes både med køb, som foretages af andre medlemmer af Skoleindkøb, og andre kunders køb i Conxions almindelige webshop.

Skoleindkøbs egen portal er en kopi af Conxions almindelige webshop med den forskel, at alle priser er fratrukket den faste rabat til Skoleindkøbs medlemmer. Man kan se priserne, men for at kunne bestille, skal man først oprette sig som bruger.

Designet af Skoleindkøbs portal ligner det, som er på Conxions almindelige webshop: https://conxion.linkwebshop.com/. Men det er ikke dette link, som skal bruges af Skoleindkøbs medlemmer.

Den faste rabatsats og linket til Skoleindkøbs portal fremgår på det lukkede medlemsområde, som kræver logind. Kontakt Skoleindkøb, hvis I som medlem mangler jeres logind-oplysninger.