Rabat på brugte møbler

Publiceret 19-11-2018

Har I tænkt tanken, at jeres næste møbler måske kunne være let brugte?

Som et led i at tænke i bæredygtig adfærd og indkøb, kan man overveje køb af brugte møbler.

Skoleindkøb har indgået aftale med Holmris B8 om fast rabat på deres brugte møbler i netbutikken 3R Kontor. Det er især møbler til kontorer, men der er også loungemøbler, tavler mv.

Der er allerede en aftale med Holmris B8 om nye møbler, og den er altså nu blevet suppleret med fast rabat på de brugte møbler, som indkøbes via webshoppen 3xr.dk

Brugte møbler kommer med tilbage ved køb af nyt

Holmris B8 har oprettet sin brugtbutik, fordi de ved salg af nye møbler har en gylden mulighed for at tage brugte møbler retur for enten at gensælge dem, donere dem væk eller sørge for miljørigtig bortskaffelse, hvor de om nødvendigt sørger for at adskille materialerne.

Når man samtidig køber nyt og har brugte møbler af tilstrækkelig god kvalitet, vil Holmris gerne betale for dem. Ellers vil fordelen ved, at de tager brugte møbler med tilbage blot være, at der er en god plan for møblernes videre skæbne.

Se Holmris' egen beskrivelse af genanvendelse og bortskaffelse

Donationsnetværket - skoler kan tilmelde sig som modtager

Møbler, som Holmris ikke finder relevante for salg i brugtbutikken, men som stadig vurderes at have en brugsværdi, gives væk via et donationsnetværk. Blandt mulige modtagere af disse donationer er skoler, og Skoleindkøbs medlemmer er dermed velkomne til at tilmelde sig dette netværk.

Donationsnetværket

Køb af brugte møbler med garanti og rabat

Netbutikken 3R Kontor handler med gode brugte møbler. Der kan desuden være demo-modeller eller andre nye møbler iblandt. Fælles for møblerne er, at der gives 2 års garanti.

Som medlem af Skoleindkøb kan skolen opnå en fast rabat på alle varer ved at indtaste en rabatkode, når skolen opretter sig som kunde. Rabatsatsen og en nøjere beskrivelse fremgår på det lukkede medlemsområde, som kræver logind. Kontakt Skoleindkøb, hvis I som medlem mangler jeres logind-oplysninger.