Ny aftale med JYSK

Publiceret 09-05-2018

”Skoleindkøb har et godt tilbud til dig”

Skoleindkøb har indgået en ny aftale med JYSK vedrørende indkøb af møbler og inventar til elevværelser, badeværelser og til udendørs brug. Aftalen indeholder en række udvalgte standardprodukter, som blandt andet inkluderer: Madrasser, puder, dyner, bruseforhæng og havemøbler.

Disse produkter og flere kan købes til særpriser, som er billigere end de normale erhvervspriser hos JYSK. Priserne er faste for det aftalte sortiment og gælder frem til den 31. december 2019.

Skoleindkøbsaftalen trådte i kraft pr. 1. maj 2018. Aftalen er indgået, fordi det er et område, som mange af vores medlemmer har brug for. JYSK er valgt som leverandør, fordi mange af vores medlemmer handler ved dem i forvejen. Derudover har de over 100 butikker fordelt rundt i Danmark, hvilket gør det nemmere for Skoleindkøbsmedlemmer at afhente varer.

Varerne kan ikke bestilles i JYSK-butikkerne, men skal bestilles direkte hos JYSK Business to Business ved brug af Skoleindkøbs bestillingsliste. Ved køb over et bestemt beløb er leveringen fragtfri.

Pris- og bestillingslisten fremgår på det lukkede medlemsområde, som kræver logind. Kontakt Skoleindkøb, hvis I som medlem mangler jeres logind-oplysninger. Aftalen er ikke forpligtende, så medlemmerne kan anvende den i det omfang, de ønsker.