Ny aftale med STARK

Publiceret 12-06-2018

Medlemmer af Skoleindkøb kan nu få gode rabatter på listepriserne hos STARK

Skoleindkøb har indgået en ny aftale med byggemarkedet STARK, som sikrer vores medlemmer rabatter på hele deres sortiment. Der kan især opnås store rabatter ved indkøb af trælastvarer, træplader, isolering og murerartikler. Hvis et medlem har et større projekt, kan der også indhentes et tilbud. 

Aftalen er indgået, fordi det er et område, som mange af vores medlemmer har brug for. STARK er valgt som leverandør, fordi mange af vores medlemmer handler ved dem i forvejen. De af vores medlemmer, som allerede handler og har en konto ved STARK, vil automatisk få rabatterne ved indkøb.

STARK har i skrivende stund over 70 butikker fordelt rundt i Danmark, hvilket gør det nemmere for Skoleindkøbsmedlemmer at afhente varer. STARK kan også levere varerne, hvor der ved ordrer over et bestemt beløb er fri levering. 

Rabatsatserne på listepriserne fremgår på det lukkede medlemsområde, som kræver logind. Kontakt Skoleindkøb, hvis I som medlem mangler jeres logind-oplysninger. Aftalen er ikke forpligtende, så medlemmerne kan anvende den i det omfang, de ønsker.

Hele sortimentet ved STARK kan findes på deres hjemmeside.