Ny aftale med Attention Group

Publiceret 26-06-2018

Medlemmer af Skoleindkøb kan nu billigt reducere støjniveauet i undervisningen

Skoleindkøb har indgået en aftale med Attention Group om rabat på deres særlige akustikplader blandt andet til montering på vægge. Akustikpladerne er specielt velegnet til nedbringelse af lydgener fra højfrekvente lyde som eksempelvis undervisningslokaler, åbne kontorlandskaber og glasvægge kan medføre.

Aftalen medfører en fast rabatsats på alle akustikpladerne ved Attention Group for medlemmer af Skoleindkøb.

Om Attention Board

Attention Board er navnet på firmaets egenudviklede akustikplader, der er op til 240 x 120 cm og 1 cm i tykkelsen. Tykkelsen på ca. 10 mm gør, at pladerne kan monteres de fleste steder.

Pladerne er robuste og lider ikke skade ved stød. Det gør dem velegnede til at bruge i ”trafikerede” områder, eller hvor døre smækkes op.

Montagen kan ske uden skruer eller beslag ved at pladerne fastklæbes på hele vægflader eller på dele af dem. Man kan også vælge at have en plade eller et mindre stykke i en ramme på væggen.

Attention Board fås i hvid, lysegrå samt antracitgrå. De kan skæres i mønstre efter eget valg, formes til møblement, printes på, eller blot bruges i det ”rå” look.

Matrialer og produktion

Pladerne laves af sammenpressede polyesterfibre uden klæbemidler. Vægten er ca. 3 kg. pr. kvadratmeter. De er brandgodkendt, og lydabsorptionsevnen er ISO-certificeret. Overfladen tåler daglig støvsugning og aftørring samt ugentlig aftørring med fugtig klud.

Akustikpladerne fås i tre farver og produceres under ordnede forhold i Kina og lagerføres i Danmark.

Firmaet i Herlev ved København har egne maskiner til print og skæring, så de kan imødekomme specialønsker inden for meget rimelig tid.

Brug af aftalen

Udover den faste rabatsats er der også eventuel tilskæring og eventuelt print med i prisen. Print forudsætter, at der leveres en trykklar fil og omfatter én redigering. Montering udføres efter tilbud.

Den faste rabatsats på listepriserne fremgår på det lukkede medlemsområde, som kræver logind. Herinde findes også en brochure om Attention Group samt et link til inspiration for medlemmerne.

Kontakt Skoleindkøb, hvis I som medlem mangler jeres logind-oplysninger. Aftalen er ikke forpligtende, så medlemmerne kan anvende den i det omfang, de ønsker.

undefined