Aftale med Lintex

Publiceret 07-06-2018

Tavler, whiteboards og lydabsorberende skærme af høj kvalitet kan købes gennem Skoleindkøb

Som medlem af Skoleindkøb har man mulighed for at købe kvalitetsprodukter fra Lintex med store rabatsatser til brug på kontorer og til undervisning. Lintex er en leverandør af forskellige tavleløsninger, der kan understøtte nutidens moderne læringsmiljø.

Om Lintex

Lintex udbyder en række af forskellige tavler, som strækker sig fra kridt- og glastavler over til whiteboards. De giver en 30 års garanti på kridttavler og whiteboards, som er blandt det højeste på markedet. Derudover sælger de også lydabsorberende skærme til bord og gulv.

Lintex er et svensk firma oprettet i 1938. Deres produktion foregår i Sverige, da det giver dem mulighed for at have et stort lager og en kort leveringstid. Den danske afdeling er placeret i Middelfart, hvorfra deres konsulenter kommer ud for at vejlede og rådgive.

Holmrisaftale 

Salget af Lintex produkter sker gennem forskellige distributører, hvoraf Holmris er deres største kunde. Her har Skoleindkøb en aftale med Holmris, som garanterer en god rabat på hele sortimentet fra Lintex.

Produkter og tilhørende rabatsatser ved Holmris fremgår på det lukkede medlemsområde, som kræver logind. Kontakt Skoleindkøb, hvis I som medlem mangler jeres logind-oplysninger. Aftalen er ikke forpligtende, så medlemmerne kan anvende den i det omfang, de ønsker.

Se mere om Lintex på deres hjemmeside.

undefined