Forbedret aftale med Dansk Cater

Publiceret 28-08-2018

Medlemmer af Skoleindkøb kan nu købe billigere og mere økologiske fødevarer

Skoleindkøb har fået opdateret vores aftale med Dansk Cater, så den nu bedre afspejler de indkøb, som foretages af vores medlemmer. Det er blevet gjort ud fra skolernes indkøb i perioden fra februar 2017 til april 2018 hos AB Catering og BC Catering.

Det betyder, at vores medlemmer nu kan få besparelser på over 400 nye varer, som samlet set er blevet købt mest af skolerne. Et tilsvarende antal af de mindst købte varer i perioden er også blevet fjernet, så aftalen nu er mere relevant for medlemmerne.

Flere af vores medlemmer har på det seneste efterspurgt besparelser på flere økologiske varer, hvilket vi har fået opfyldt i den nyeste aftale. Her er der blevet tilføjet over 120 nye økologiske produkter, som blandt andet inkluderer mejeriprodukter, brød, kød mv.

Hvis I er interesseret i at blive medlem hos Skoleindkøb, tilbyder vi at komme ud på jeres skole for at tale om jeres indkøb og fortælle om vores aftaler. Derudover laver vi også gerne en sammenligning af jeres nuværende cateringindkøb med vores aftale, så I kan se besparelserne. Kontakt Skoleindkøbs sekretariatsleder Thomas Christensen på 2077 5240 eller tc@skoleindkob.dk.  

Den nye prisliste med de nye varer pr. 16. august 2018 fremgår på det lukkede medlemsområde, som kræver logind. Kontakt Skoleindkøb, hvis I som medlem mangler jeres logind-oplysninger.