Juletilbud på private briller

Publiceret 01-12-2017

Aftalen om de ansattes private køb af briller byder på større rabat frem til jul

Frem til og med den 23. december 2017 kan de ansatte hos skolerne, som er medlem af Skoleindkøb, købe briller hos Louis Nielsen med en større rabat end den sædvanlige medarbejderrabat. Der er sendt mail til medlemmerne om denne mulighed.

Aftalen omfatter altid gratis synsprøve samt en rabat på både stel og glas. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud.

Rabatordningen fungerer ved at de ansatte går ind på Skoleindkøbs link hos Lous Nielsen og udskriver en rabatkupon, som de medbringer i butikken. Skolen bliver altså ikke involveret i medarbejderens brillekøb. Det er samme link som sædvanligt, men blot med en større rabat frem til jul.

Til ansatte og deres nærmeste familie

Aftalen med Louis Nielsen om medarbejdernes private køb af briller kan bruges af alle skolens medarbejdere og deres nærmeste familie. Det link, som man udskriver sin rabatkupon fra, er fortroligt.

Skolen eller de ansatte må derfor ikke lægge linket på en åben hjemmeside eller sende det til uvedkommende. Skolen må derimod gerne sende det til sine medarbejdere eller have liggende på et intranet eller lignende.

Skolen har fået tilsendt en elektronisk udgave af en lille plakat, som må hænges op selve skolen. På plakaten er der en QR-kode, som bringer brugeren direkte ind på den side, hvor rabatkuponen kan udskrives.

Kontakt Skoleindkøb, hvis der er brug for hjælp.

Også to aftaler om arbejdsbriller

Skoleindkøb indgår først og fremmest aftaler, som skal være til fordel for skolen.

Brilleaftalen til medarbejdere er da også resultatet af, at der samtidig er en erhvervsaftale med Louis Nielsen om skærmbriller og andre arbejdsbriller. Hvis en medarbejder menes at være berettiget til fx skærmbriller, udfylder arbejdsgiver en rekvisition, som medarbejderen medbringer hos optikeren.

Skoleindkøb har også en aftale om arbejdsbriller med Dansk ErhvervsOptik, som dækker ca. 450 optikere.