Indkøbsaftaler

Skoleindkøb formidler indkøbsaftaler for både varer og tjenesteydelser, som er relevante for frie kostskoler og andre frie skoler

Det største indkøbsområde for Skoleindkøbs medlemmer er madvarer.
Skoleindkøb har her en aftale med Dansk Cater A/S om leverance af fødevarer via firmaerne AB Catering og BC Catering. Der er bl.a. aftalt særpriser på over 4.000 varenumre.

Skoleindkøb formidler aftaler eller rådgiver sine medlemmer på alle indkøbsområder. På nogle områder vil skolerne drage størst fordel af at anvende de aftaler, som Statens Indkøb og SKI har haft i udbud. I andre tilfælde har Skoleindkøb indgået egne aftaler. Skoleindkøb holder styr på indkøbsaftalerne og er i jævnlig kontakt med leverandørerne.

Detaljer om aftalerne

Aftaledokumenter og prislister er fortrolige oplysninger, som kun Skoleindkøbs medlemmer har adgang til via kodeord. Som medlem af Skoleindkøb logger man ind på aftalesystemet med det kodeord, som skolen har modtaget fra Skoleindkøb.

Forsikring - Skoleforsikringsprogrammet hos Willis

Efterskoleforeningen, FFD, Dansk Friskoleforening og Frie Fagskoler er gået sammen om at sikre gode forsikringer gennem forsikringsmægleren Willis.

Skoleforsikringsprogrammet

Thomas Christensen
Sekretariatsleder

undefined