Indkøbsrådgiver til Skoleindkøb

Skoleindkøb har vokset sig større
Vi opretter derfor en stilling til dig
Som er klar til at præge, hvad vi skal gøre
For de frie skoler, så indkøb bli’r leg

Jobbet

Du skal give kompetent, uvildig rådgivning og konkret hjælp med indkøb til efterskoler, højskoler og andre frie skoler. Du er med til at skaffe relevante indkøbsaftaler og formidle dem til skolerne.
Det er også en del af jobbet, at du skal være opsøgende og tage besøg på skoler.

Vi tilbyder en alsidig hverdag i et levende hus. Indkøbsforeningen er en lille enhed, hvor du skal arbejde selvstændigt og får et nært samarbejde med sekretariatslederen. Samtidig benytter vi de åbne døre til alle kollegerne i højskoleforeningen.

Der er ofte kort fra tanke til handling. Du kommer til at stå på spring for medlemmerne, skaffe nye medlemmer, være i kontakt med leverandører, indgå aftaler og skal desuden have øje for skolernes muligheder for at bruge statslige indkøbsaftaler.

Vi skal sætte os ind i mange, ofte tekniske detaljer for at kunne yde kvalificeret rådgivning til skolerne.

Opgaverne omfatter blandt andet:

• Medlemskommunikation via mails, nyhedsbreve og hjemmeside
• Kontakt til forskellige personalegrupper på skolerne
• Medlemsrekruttering ved opringninger og skolebesøg
• Prissammenligninger
• Udbudsprocesser og tilbudsindhentning enkeltvis for skoler
• Vedligeholdelse af aftaler (kontraktstyring, prisreguleringer osv.)
• Undersøgelse af nye aftaleområder
• Indgåelse af aftaler med leverandører

Hvem er du?

Du er systematisk, grundig, informationssøgende, har styr på detaljerne og kan bevare overblikket, når der er travlt.

Du er dygtig til tal og kontrakter, mestrer kommunikation og trives godt i den direkte kontakt med skolefolk og leverandører.

Vores forventninger til dine kvalifikationer og erfaringer:

• Uddannelsesmæssig baggrund inden for handel, økonomi, erhvervsjura eller lignende
• Minimum to års erfaring fra en indkøbsorganisation
• Erfaring med udbud, tilbudsindhentning, kontrakter og analyser
• Kompetent IT-bruger, herunder stærk i Excel
• Flair for formidling
• Gerne kendskab til frie skoler

Da jobbet indeholder besøg på skoler, vil det være en fordel, at du har en bil.

Ansættelsesforhold

Ansættelsen er en fast fuldtidsstilling. Der gives løn efter statens lønramme for en fuldmægtig med kvalifikationstillæg efter nærmere forhandling. Der vil være rejseaktivitet til møder og besøg på skoler.

Skoleindkøb har til huse i Højskolernes Hus midt i København. Her bliver du en del af en dynamisk arbejdsplads med 35 kolleger, som sammen indleder dagen med en sang fra Højskolesangbogen. Der er kantineordning og andre personalegoder.

For yderligere oplysninger kan du kontakte sekretariatsleder Thomas Christensen, tc@skoleindkob.dk, tlf. 2077 5240.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt og senest pr. 1. december 2019.

Ansøgning og CV sendes i PDF-format via Jobindex
Ansøgningsfrist: Torsdag den 17. oktober 2019.
Der holdes samtaler i uge 43.

Om Skoleindkøb

Skoleindkøb er en non-profit indkøbsforening for efterskoler, højskoler og andre frie skoler. Foreningen blev dannet i 2016 af Efterskoleforeningen og Folkehøjskolernes Forening i Danmark.

Medlemmerne er frie skoler, som er statsligt støttede, men selvstændige og uafhængige institutioner med egen bestyrelse.

Foreningen har rundet 150 medlemmer, hvoraf over 100 er efterskoler.

Her kan du læse mere om Skoleindkøb

Skoleindkøb tilslutter sig ansættelsesgrundlaget for Højskolernes Hus:
”Vi tror på, at en mangfoldig arbejdsplads skaber større værdi for foreningen og det omgivende samfund, og vi opfordrer derfor alle interesserede, med de relevante kvalifikationer til at søge stillinger hos os, uanset deres nationalitet, etnicitet, religion, alder, køn, seksuelle orientering, kønsidentitet og -udtryk, graviditets- og ægteskabsforhold, sociale og økonomiske situation eller øvrige identitetsforhold. Dog holder vi til i en gammel, fredet bygning med mange trapper, hvorfor der desværre er dårlig adgang for kørestolsbrugere og svært gangbesværede.”